350 leerlingen bij 100% Verkeersveilig Event in Oostburg

Programma

Tijdens het event gingen de leerlingen zelf actief aan de slag met verkeersveiligheid. “We zijn er trots op dat we ook dit jaar weer ontzettend veel aanmeldingen hebben mogen ontvangen. Dat onderstreept wat ons betreft het belang van verkeersveiligheid!” vertelt Harry van der Maas, gedeputeerde verkeersveiligheid en voorzitter van het ROVZ.

Opening

De opening werd in de ochtend verricht door Harry van der Maas gedeputeerde van de Provincie Zeeland en voorzitter van het ROVZ en in de middag door wethouder De Feijter van de gemeente Sluis. Aansluitend opende Freestyle BMX Legend Dez Maarsen het programma op spectaculaire wijze. Dez trad onlangs nog op voor een miljoenenpubliek tijdens het Eurovisie Songfestival waar hij de interval-act van de 2e halve finale mocht verzorgen.

BP ROVZ VERKEERS VEILIG EVENT 30092021 LOWRES 013 BP ROVZ VERKEERS VEILIG EVENT 30092021 LOWRES 038

Regionaal Orgaan Verkeersveiligheid Zeeland

Het ROVZ is een samenwerkingsverband van verschillende partners, waaronder gemeenten, welke samenwerken om de verkeersveiligheid in de provincie Zeeland te verbeteren. Dat doen zij onder meer door verkeerseducatie in het onderwijs te stimuleren onder andere met behulp van het Zeeuws Verkeersveiligheidslabel. Meer informatie over het ZVL is hier te vinden.

BP ROVZ VERKEERS VEILIG EVENT 30092021 LOWRES 020 

U bevindt zich hier: Home | Actueel | Nieuws | 350 leerlingen bij 100% Verkeersveilig Event in Oostburg
U bevindt zich hier: Home | Actueel | Nieuws | 350 leerlingen bij 100% Verkeersveilig Event in Oostburg