Proclaimer

Het ROVZ is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. De normen uit de BurgerServiceCode zijn hierbij onze leidraad.

Uw privacy

Alle informatie die u ons verstrekt, wordt vertrouwelijk behandeld. Persoons- of adresgegevens worden uitsluitend gebruikt, voor het doel waarvoor u ze heeft achtergelaten ( bijvoorbeeld voor een aanmeldformulier of bestelformulier). Daarmee wordt voldaan aan de privacywetgeving.

Daarnaast zullen wij uw geanonimiseerde gegevens uitsluitend voor interne doeleinden – statistische en ten behoeve van verbetering van onze dienstverlening – gebruiken.

Gegevens kunnen echter wel worden gebruikt voor opsporing, als via de site strafbare feiten worden gepleegd of strafbare uitlatingen worden gedaan (en verdere uitzonderingen zoals genoemd in artikel 43 Wet bescherming persoonsgegevens).

Auteursrechten

Het ROVZ bezit het auteursrecht op alle informatie die via deze website toegankelijk is, met uitzondering van door derden verstrekte informatie. Dit geldt ook voor beeldmerken, logo's en fotomateriaal.

Het verspreiden of kopiëren van deze informatie is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming.
De op deze site ter beschikking gestelde modelbrieven en modelfolders vormen hierop een uitzondering.

Informatie incorrect? Graag uw reactie!

Komt u informatie tegen die niet correct of verouderd is, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs. U kunt deze hier achterlaten of toesturen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

U bevindt zich hier: Home | Proclaimer
U bevindt zich hier: Home | Proclaimer